Θαλάσιο σκι
Barefoot, monoski, double ski, wake board, knee board.
Είστε αρχάριος και σκέφτεστε να δοκιμάσετε; Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας θα σας μάθουν με το πρώτο κιόλας μάθημα. Είστε έμπειρός; Απολαύστε το χόμπυ σας στα ήρεμα νερά του κόλπου.

Τζετ σκι
Εδώ η αδρεναλίνη πραγματικά ανεβαίνει στα ύψη. Είστε φανατικός των extreme sports; Τότε ανεβείτε με την παρέα σας πάνω και νιώστε την ταχύτητα, τα κύματα, το πέταγμα ψηλά και απογειωθείτε…

Αλεξίπτωτο θαλάσσης
Θέλετε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία; Τότε με μεγάλη ασφάλεια πετάξτε ψηλά και θαυμάστε την υπέροχη θέα.

Κανό
Μονά ή διπλά, μόνος ή με τον σύντροφος σας γυμναστείτε ή χαλαρώστε πάνω του.

Ποδήλατο θαλάσσης
Θέλετε μια ήσυχη βόλτα στα νησάκια κάνοντας χαλαρή γυμναστική;
Θέλετε να απολαύσετε το κολύμπι σας κάνοντας βουτιές απ΄ την τσουλήθρα ενός ποδήλατο θαλάσσης; Απλά νοικιάστε το για μια ώρα-μια μέρα και ξεκινήστε…

Βάρκα – Κρις κραφτ
Έχετε οικογένεια ή είστε μια παρέα 4-5 ατόμων και θέλετε μια μονοήμερη θαλάσσια εκδρομή σε κάποια κοντινή απόμερη παραλία; Θέλετε να δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο ψάρεμα; Νοικιάστε μια βάρκα με 20 HP μηχανή και απλά κάντε το χόμπυ σας.

Wakeboard
Απευθυνθείτε στους ειδικούς !

BANANA
H αδρεναλίνη μόλις αρχίζει να ανεβαίνει! Καβαλίστε την 2-8 ατόμων banana μαζί με την τρελλοπαρέα σας και διασκεδάστε σκίζοντας τα κύματα.

RINGOS
Θα ανέβει περισσότερο η αδρεναλίνη αν δοκιμάσετε τα Rings. Προσπαθείστε να κρατηθείτε πάνω τους, κάντε φιγούρες, παίξτε, προκαλέστε.

SAILING BOATS
Θέλετε να νιώσετε την δύναμη του αέρα στα πανιά σας; Με ένα leiser boat θα ξεκινήσετε την περιπέτεια στη θάλασσα.

PROFESSIONAL PHOTOGRAPHER SERVICE
Αν θέλετε να απολαύσετε τις μοναδικές και υπέροχες στιγμές που θα περάσετε κοντά μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε επαγγελματικές φωτογραφίες σε εξαιρετικές τιμές.